0 Items
Selecciona la pàgina
Esteu a: Inici > Notícies > L’Ajuntament de la Ràpita posa a disposició de la ciutadania afectada, per les fortes pluges de l’1 de setembre al municipi, un servei d’orientació jurídica

L’Ajuntament de la Ràpita posa a disposició de la ciutadania afectada, per les fortes pluges de l’1 de setembre al municipi, un servei d’orientació jurídica

L’Ajuntament de la Ràpita posa a disposició de la ciutadania afectada, per les fortes pluges del passat 1 de setembre al municipi, un servei d’orientació jurídica inicial que els assessori sobre formularis, assegurances, tràmits i altres gestions.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, exposa que “hem decidit habilitar aquest espai perquè volem oferir als rapitencs i rapitenques afectats assessorament d’experts que els puguin orientar en la realització dels tràmits pertinents”.

Les consultes, que realitzaran advocades del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa, tindran lloc el dilluns 27 i el dimecres 29 de setembre, de les 17 a les 20 h, a l’Ajuntament de la Ràpita. Pot assistir tot el veïnat del municipi que s’hagi vist afectat per les conseqüències i els desperfectes que han ocasionat els aiguats.