0 Items
Selecciona la pàgina
Esteu a: Inici > Notícies > La Ràpita acull una formació sobre com utilitzar La Meva Salut adreçada a totes les persones que tinguin dificultat per fer-ho

La Ràpita acull una formació sobre com utilitzar La Meva Salut adreçada a totes les persones que tinguin dificultat per fer-ho

La Ràpita acull el 22 de novembre una formació sobre la utilització de La Meva Salut, adreçada a totes les persones que tinguin dificultat en el funcionament de l’aplicació. A través d’aquesta jornada, les persones que participin en la sessió aprendran a accedir a La Meva Salut i a descarregar-se l’aplicació. Així com a entendre el seu funcionament, a demanar cita prèvia o s consultar els resultats de les proves, entre altres.

La regidora d’Administració Digital, Sílvia Zaragoza, exposa que “engeguem aquesta iniciativa amb el Departament de Salut davant la necessitat de donar resposta a tants rapitencs i rapitenques que tenen dificultats a l’hora d’adaptar-se a aquests canvis tecnològics”. Zaragoza destaca que “el nostre principal objectiu és que les persones que necessitin la formació acabin gestionant de manera autònoma l’aplicació”.

El taller s’impartirà el dilluns 22 de novembre a les 10.30 hores a la Casa del mar de la Ràpita. Cal que totes les persones interessades a dur a terme la formació disposin d’un dispositiu mòbil i un correu electrònic. Les places són molt limitades i per tant, tothom que vulgui formar-se, s’ha de posar en contacte amb l’Oficina dels Serveis Socials del municipi a través del telèfon 977 05 11 05.