0 Items
Selecciona la pàgina
Esteu a: Inici > Notícies > S’incorporen tres joves en pràctiques amb el programa Garantia Juvenil del SOC

S’incorporen tres joves en pràctiques amb el programa Garantia Juvenil del SOC

L’Ajuntament de la Ràpita ha contractat tres joves en pràctiques dins del Programa Garantia Juvenil del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El contracte tindrà una durada de sis mesos i desenvoluparan tasques administratives i de suport dins el consistori. El programa de contractació de joves en pràctiques va dirigir menors de 30 anys que tinguin formació acadèmica superior (cicle Formatiu, Grau Mitjà, Grau Superior o Grau Universitari).

En el cas de l’Ajuntament de la Ràpita, la Generalitat ha atorgat una subvenció de 33.000 euros per poder contractar tres joves a jornada completa. Després d’un procés de selecció, els tres joves es van incorporar el passat 27 de setembre. L’objectiu és millorar les aptituds professionals d’aquests joves amb una introducció al món laboral. 

Els joves titulats menors de trenta anys que es vulguin beneficiar de futures convocatòries han d’estar inscrites al Programa Garantia Juvenil de l’oficina de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu i va destinat a ajuntaments, consells comarcals i entitats sense ànim de lucre que vulguin oferir una oportunitat laboral.