0 Items
Selecciona la pàgina
Esteu a: Inici > Notícies > Publicada l’oferta de les activitats municipals d’estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys, i els terminis de preinscripció i inscripció

Publicada l’oferta de les activitats municipals d’estiu per als infants i joves de 3 a 16 anys, i els terminis de preinscripció i inscripció

L’Ajuntament de la Ràpita fa pública l’oferta de les activitats municipals per a aquest estiu adreçades als infants i joves de 3 a 16 anys. A partir d’avui, ja es poden consultar els terminis de preinscripció i inscripció de cadascuna de les activitats que organitza el consistori i el mètode per formalitzar els tràmits.

Les regidories de Joventut i Esports organitzen els campus ‘Piscina i Lleure’ i ‘Voltasoques 2022’. El regidor de Joventut, Rafa Balagué, explica que “un estiu més, organitzem aquestes activitats perquè els infants i joves de la Ràpita tinguin un lloc on poder disfrutar d’activitats esportives, artístiques, ludicoeducatives, entre altres”. 

Davant la remodelació de la piscina municipal, el campus ‘Piscina i lleure’ es realitzarà als espais que envolten la piscina municipal: a la gespa del Parc de Garbí i a la platja del Garbí. En referència a això, la regidora d’Esports, Àngela Reverté, explica que “tot i que la piscina estarà en obres, creiem necessari organitzar el campus d’estiu buscant altres alternatives com és una piscina petita per refrescar els xiquets i xiquetes i inflables aquàtics alguns divendres per aportar-los activitats innovadores”.

Al web larapita.cat/activitats-estiu-2022, hi ha la informació detallada de cadascuna de les activitats que s’organitzen: les dates, els horaris, les taxes, les edats a què s’adreça cada activitat… A més, hi consten les dades de contacte amb l’entitat per demanar més informació o consultar qualsevol dubte.