- La jove cuinera rapitenca opta a situar-se entre els 10 millors candidats en un procés de votació que dura fins al 25 de febrer
La rapitenca Roser Reverté ha estat seleccionada com una de les 50 finalistes del concurs estatal Jóvenes Promesas de la Alta Cocina, organitzat per la prestigiosa escola Le Cordon Bleu, que premia el talent emergent en la gastronomia espanyola. Un 15% de la puntuació final depèn dels vots del públic i podeu votar a Roser en aquest enllaç.
Reverté estudia el CFGS en Direcció de Cuina a l’Escola d’Hoteleria INS Dertosa de Tortosa, i ara opta a situar-se entre els 10 millors candidats, que seran escollits mitjançant un procés de votació pública fins al 25 de febrer.
Per arribar fins aquí, la rapitenca ha superat diverses fases, incloent-hi la presentació d’una recepta en què l’ingredient principal havia de ser el conill, així com un vídeo demostratiu on es valoraven les tècniques culinàries aplicades.
L’Ajuntament de la Ràpita valora i dóna suport al talent local, i us anima a votar perquè la jove es classifiqui entre els 10 millors candidats.
La Ràpita, 14 de febrer de 2025